Mesaj Sayısı : 1161 Yaş : 30 Paylaşım Puanı : 4 Kayıt tarihi : 03/05/08
Konu: Misafirler-2 C.tesi Eyl. 13, 2008 6:24 pm
Sevgili Misafirler; Üye olmak istemeyenler olmasın..Fakat gerçekten Miley fanclubları azınlıkta..Benim bildiğim saysan 5 tane yoktur..Biz hem sıkı bi miley fanıyız hemde büyüdük..Şimdilik üye sayımız bu kadar..Ama daha çok olacağız..Sitemiz kapatılmadığı sürece muhakkak üye gelicek..İsterseniz Miley'i sevmeyin..Şahsen ben mu forumu açarken Miley fanı değildim..Ama onu artık çok seviyorum..Miley site fikrini bana arkadaşım vermişti açmıştım..İyikide bu fikri vermiş bana..Teşekkürler Dilayla..Biz burdayız..İsterseniz üye olmadan gidin..Ama eğer bigün fikir değiştirirseniz bizim kapımız size açık Birde siteye üye olduktan sonra 1 mesaj bile olsa yazın lütfen...Sonra 1 mesaj için kaç üyenin peşinden koşuyoruz..Vede lütfen haftada 1 muhakkak aktif olmaya çalışın..En azından haftada 1..Bizim sitemiz o kadar kuralcı bir site değil..Sitemizi seviyoruz...Öyle umuyorumki üye olunca sizde seversiniz..Biz aileyiz..Kesinlikle ayrılmayız..Katılmak istiyorsanız ailemize yukardaki 'Kayıt Ol' tuşuna basmanız vede boşlukları doldurmanız yeterli..Eğer aktif olma mailiniz gelmediyse pyscosamxl@hotmail.com u ekleyerek aktif ettirebilirsiniz kendinizi..
Hep Miley ile kalmanız dileğiyle.. Club HM Admini By:Özge
DamLaCk! Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 30 Paylaşım Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/09/08
bende özge gibi bu siteye üye olduğumda miley fanı değildim özge sayesinde üye oldum ben onun başka sitesine üyeydim twilight fanına onun sayesinde artık sıkı bir miley fanıyım saol özge'mmmm bence sizde üye olun
hannah_cık ClubHannahM. Fanı
Mesaj Sayısı : 431 Yaş : 25 Paylaşım Puanı : 4 Kayıt tarihi : 24/04/09
kesinlikle mükemmel bir site harika ötesi miley fanı değilseniz bile üye olmanızı tavsiye ederim çünkü burda miley i hiç sevmeseniz bile mutlaka seversiniz